Eyl

Okulumuz İngilizce öğretmeni Tevfik Cihat Yurter tarafından başvurusu yapılan Digital okur-yazarlık konulu " Literacy life of Digi " başlıklı Erasmus+ Ka210 projemiz kabul edilmiştir. Projemiz 20 ay sürecek olup Fransa ve Norveç ortaklığında uygulanacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

May

Nazilli Anadolu Lisesi artık bir eTwinning Okulu! Okulumuzda gerçekleştirmekte oldugumuz Erasmus ve eTwinning  proje calismalari baz alarak okulumuz İngilizce Öğretmeni Aydın Imrak'in yaptığı başvuru sonucunda okulumuz eTwinning Okulu olmaya hak kazanarak Avrupa düzeyinde diğer okullar için rol model ve öncü okul haline gelmiştir.

Mrt

NAL ailesi olarak 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının 2. Dönem Öğretmenler Kurul toplantısını gerçekleştirdik. Yeni dönemin hayırlı, sağlıklı ve başarılarla dolu geçmesini diliyoruz.

Şbt

TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı (4006-B) Başvuru için Nazilli Anadolu Lisesi olarak toplantımızı gerçekleştirip çalışmalarımıza başladık.