Şbt

Türkiye Entelektüel Oyunları Liseler Arası Bilgi Yarışması'na NAL öğrencileri 5 takım olarak TDE öğretmenimiz Avni Aksaycık danışmanlığında başvurularını yaptılar. Süreçteki rehberliği için öğretmenimize teşekkür ediyor, takımlarımızda yer alan Canlarımız'a♥️başarılar diliyoruz...

Şbt

Nazilli Anadolu Lisesi 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2.dönem başı genel kurulumuzu 05.02.2024 tarihinde yaptık.

Şbt

Unite for equality isimli Erasmus+ projemizin başlangıç toplantısı Letonya'nın Dauvgavpils kentinde yapıldı. 5 ülkenin katılımıyla gerçekleşen toplantıya, okulumuzu temsilen katılan İngilizce öğretmenlerimiz İbrahim Acun ve Aydın Imrak, proje süreci,yapılacak etkinlikler ve uygulanması ile ilgili istieşarede bulundular.

Şbt

Unite for equality isimli Erasmus+ projemizin başlangıç toplantısı Letonya'nın Dauvgavpils kentinde yapıldı. 5 ülkenin katılımıyla gerçekleşen toplantıya, okulumuzu temsilen katılan İngilizce öğretmenlerimiz İbrahim Acun ve Aydın Imrak, proje süreci,yapılacak etkinlikler ve uygulanması ile ilgili istişarede bulundular.

İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI

Ara

Okulumuza değer katmaya hizmet etmeye okulumuzun cazibe merkezi olması için çalışmalara devam ediyoruz. Bu sefer de okulumuzun arka tarafında bulunan ve yıllardır bakımsız halde bırakılan alanda öncelikle ağaçların budaması yapıldı gereksiz ve zararlı olan bitkiler temizlendi. Ardından açılan alana voleybol sahasını yapıp yanına da egzersiz malzemelerini koyduk ve öğrencilerimizin hizmetine sundukNAL Kadriye Çetin

Ara