Şbt

Türkiye Entelektüel Oyunları Liseler Arası Bilgi Yarışması'na NAL öğrencileri 5 takım olarak TDE öğretmenimiz Avni Aksaycık danışmanlığında başvurularını yaptılar. Süreçteki rehberliği için öğretmenimize teşekkür ediyor, takımlarımızda yer alan Canlarımız'a♥️başarılar diliyoruz...

Şbt

Nazilli Anadolu Lisesi 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2.dönem başı genel kurulumuzu 05.02.2024 tarihinde yaptık.

Şbt

Unite for equality isimli Erasmus+ projemizin başlangıç toplantısı Letonya'nın Dauvgavpils kentinde yapıldı. 5 ülkenin katılımıyla gerçekleşen toplantıya, okulumuzu temsilen katılan İngilizce öğretmenlerimiz İbrahim Acun ve Aydın Imrak, proje süreci,yapılacak etkinlikler ve uygulanması ile ilgili istieşarede bulundular.

Şbt

Unite for equality isimli Erasmus+ projemizin başlangıç toplantısı Letonya'nın Dauvgavpils kentinde yapıldı. 5 ülkenin katılımıyla gerçekleşen toplantıya, okulumuzu temsilen katılan İngilizce öğretmenlerimiz İbrahim Acun ve Aydın Imrak, proje süreci,yapılacak etkinlikler ve uygulanması ile ilgili istişarede bulundular.